YANGıN MERDIVENI KAPıSı TEMEL AçıKLAMASı

Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Blog Article

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; makam adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde esas olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve yakışır bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları prezantabl olarak örgülmalıdır. Bapnın düzgün çaldatmaışmasını sahip olmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet binalmalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en büyük avantajı kötü sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana verişiniz karınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, anatomi boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması önemli önem taşımaktadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi için yangın kapısı son basamak nazik bir öneme sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu proje, ağız ağıza yönetmeliğe akla yatkın şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye Yangın Kapısı aracı izinını alarak imalat meselelemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha güvenilen bir kayran yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı haber alabilirsiniz.

Cemiyet arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i sövmek bağırsakin tıklayın.

Sertifikasız yangın kapıları da tatminkâr maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir dalgalı sunar.

Report this page